Nextbit ، رقیب اپل و گوگل
استفاده از ایدههای جدید میتواند راهگشای استارتآپها باشد حتی در بازارهایی که به نظر میرسد بهطور کامل اشباع شدهاند و با حضور برندهای مطرح، هیچ مجالی برای عرض اندام شرکتهای نوظهور در آنها وجود ندارد. به گزارش وبسایت Fortune، مایک چان و تام موس که پیش از این در شرکت گوگل با هم همکار بودهاند استارتآپ جدیدی به نام Nextbit را پایهگذاری کردهاند. هدف از ایجاد این استارتآپ، ارائه راهکاری برای برطرف کردن مشکل کمبود فضای ذخیرهسازی در گوشیهای هوشمند است.
متخصصان این شرکت، نرمافزاری را برای گوشیهای اندرویدی طراحی کردهاند که امکان ذخیرهسازی اطلاعات شخصی آنها را در فضای ابری فراهم میکند. در واقع این دادهها بهجای ذخیره روی حافظه فیزیکی گوشی، در سرورها ذخیره میشوند. این سرورها که روی دیتاسنترهایی در دوردست فعال هستند، نگهداری خواهند شد. چان و موس به ارائه این راهکار بسنده نکرده و در ادامه سختافزاری متناسب با این راهکار را نیز تولید کردهاند. این دو مهندس با راهاندازی یک کمپین ویژه در کیکاستارتر موفق به جمعآوری سرمایه مورد نیاز برای طراحی و تولید گوشی جدیدی به نام Robin شدهاند. این گوشی اولین دستگاه اندرویدی به شمار میآید که مشکل کمبود فضای ذخیرهسازی برای اطلاعات را مرتفع کرده است. جالب است بدانید Robin از اوایل سال جاری میلادی به بازار عرضه شده است.
عملکرد نکستبیت از آنجایی قابل تحسین است که رقبای این شرکت، برندهای قدرتمندی مانند اپل و سامسونگ هستند که میلیاردها دلار سرمایه نقدی در بانکها دارند و بخش اعظمی از بازار را نیز در اختیار خود گرفتهاند. با این وجود، مسئولان این استارتآپ معتقدند محصول آنها بازار متفاوتی را هدف گرفته است.
اگرچه این شرکت برنامههای وسیعی برای توسعه دارد اما روند افزایش ابعاد فعالیت آن بسیار آرام و حسابشده انجام میشود. از همین رو در حال حاضر گوشی 299 دلاری روبین تنها از طریق وبسایت این شرکت، وبسایت آمازون و سه عرضهکننده در سانفرانسیسکو قابل خریدن است.
چان معتقد است بازار گوشیهای هوشمند استقبال گرمی از تازهواردهای این حوزه دارد. او در این خصوص به شیائومی و وانپلاس به عنوان دو شرکتی که در مدت کوتاه حضور در بازار موفقیتها زیادی را بهدست آوردهاند اشاره کرده است. روندی که به گفته چان سرلوحه فعالیتهای نکستبیت هم خواهد بود.
چان معتقد است شرکتهای کوچک حتی در بزرگترین بازارها نیز میتوانند عملکرد مثبتی را به نمایش بگذارند. او در این خصوص میگوید: “ما برای نمایش عملکرد مثبت و رسیدن به موفقیت، نیازی نداریم تا تعداد زیادی از دستگاههای هوشمند را بفروشیم”.
منبع ای تی ایران