جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


بنچمارک SPEC پس از ۱۱ سال بروزرسانی شد

 SPEC پس از مدت‌ها یک بروزرسانی به نام SPEC CPU 2017 برای بنچمارک محبوب پردازنده‌ها منتشر کرد.

بنچمارک به معنای نمره دادن به پدیده‌های مختلف در شرایط دقیق آزمایشگاهی است. بنچمارک در دنیای پی‌سی، لپ‌تاپ، گوشی و در حالت کلی هر نوع وسیله‌ای، به معنی امتیازی است که پس از آزمودن دقیق و تخصصی به محصول یا زوایای مختلف عملکرد و کیفیت آن داده می‌شود.

شرکت غیرانتفاعی ارزیابی عملکرد SPEC، پس از مدت‌ها یک بروزرسانی برای ابزار محبوب بنچمارک خود با نام SPEC CPU 2017 منتشر کرد. نسخه‌ی جدید این ابزار دارای ۴۳ تست در ۴ مجموعه‎ی مختلف است و عملکرد عدد صحیح (Integer) و ممیز شناور پردازنده را تحت‌فشارهای کاری متعدد می‌سنجد. CPU 2017 می‌تواند مصرف انرژی را در زمان تست به‌صورت انتخابی اندازه بگیرد و از API چند پردازشی OpenMP استفاده کند. بروزرسانی‌ برای این نوع ابزارها بسیار قابل‌ توجه است؛ چراکه معمولا این اتفاق رخ نمی‌دهد. آخرین بروزرسانی این بنچمارک به سال ۲۰۰۶ برمی‌گردد.

با توجه به اینکه اساس SPEC بر عناصر برگرفته از کاربردهای جهان واقعی (به‌جای مبتنی بودن بر کرنل یا کد مصنوعی) قرار داد، از آن به‌عنوان روشی استاندارد برای اندازه‌گیری بازده پردازنده در طیف وسیعی از کارها یاد می‌شود. این بنچمارک به‌صورت کد منبع توزیع می‌شود که باید قبل از استفاده، توسط تست‌کننده روی سیستم میزبان کامپایل شود. این تست در معماری‌های ARM، Power، SPARC و x86 قابلیت اجرا دارد و نیازمند ۱۶ گیگابایت رم و ۲۵۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی است. از پلتفرم‌های پشتیبانی شده برای SPEC CPU 2017 می‌توان به AIX، لینوکس، مک او اس، سولاریس و ویندوز اشاره کرد.

از جمله دیگر ویژگی‌های SPEC می‌توان به تست تأخیر منحصربه‌فرد آن اشاره کرد. بسته‌های تست SPECspeed 2017 Integer و SPECspeed 2017 Floating Point برای اجرای یک نسخه‌ی مجزا در هر بازه‌ی زمانی به‌خصوص طراحی‌شده‌اند؛ درحالی‌که تست‎های SPECrate 2017 Integer و SPECrate 2017 Floating Point قابلیت اجرای چندین نسخه به‌صورت هم‌زمان دارند. «تست‌های سرعت»، زمان موردنیاز برای تکمیل فرایند تست را اندازه‌گیری می‌کنند و به سخت‌افزارهایی که در زمان کوتاه‌تری تست را به پایان می‌رسانند، امتیاز بیشتری می‌دهند. تست‌های «سنجش نرخ» نیز سرعت به انجام رسیدن مجموعه‌ای از وظایف را اندازه می‌گیرند.

در بروزرسانی جدید، تست Libquantum به دلیل اینکه به پردازنده‌های اینتل امتیاز غیر واقعی بالاتری می‌داد، از رده خارج‌ شده است. به نظر می‌رسد کامپایلر ++C اینتل می‌توانست Libquantum را دور بزند و درنتیجه امتیازهای کلی بنچمارک پردازنده‌های اینتل را به میزان ۵ الی ۱۰ درصد بهبود ببخشد. بنچمارک SPEC CPU2017 هم‌اکنون در وب‌سایت شرکت موجود و قابل خریداری است. قیمت این ابزار برای مشتریان جدید ۱۰۰۰ دلار، برای ارتقاء ۵۰۰ دلار و برای سازمان‌های آموزشی ۲۵۰ دلار در نظر گرفته‌ شده است.

منبع : زومیت

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *