جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


دیگر پیام تبلیغاتی نخواهید داشت!

طبق مصوبه ۱۴۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتورها برای ارائه خدمات ارزش افزوده پیامکی باید تایید مشترک را برای فعالسازی داشته باشند. در صورتی که بدون خواست و تایید اقدام به ارسال پیامک های تبلیغاتی کنند مشترک می تواند شکایت خود را از اپراتور ثبت کند.

دیگر پیام تبلیغاتی نخواهید داشت!

حسین فلاح جوشقانی، معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری، با اشاره به اینکه براساس مصوبه ۱۴۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه خدمات ارزش افزوده پیامکی از سوی اپراتورها تائید مشترک برای فعال سازی الزامی است، اظهار کرد که اخبار، بازی و سرگرمی، مسابقه، محتوای مذهبی، آموزشی، اطلاع ‌رسانی، بهداشت و سلامت و تبلیغات در دسته ‌بندی خدمات ارزش افزوده پیامکی قرار می ‌گیرند و اپراتور باید در مورد تمامی خدمات ارزش افزوده محتوایی پیامکی، قبل از شروع ارائه خدمات، از طریق یک پیامک در مورد ارائه خدمات از مشترک سوال کند و درصورت تائید مشترک آن را فعال کند.

فلاح هم چنین گفت، در اجرای مصوبه ۱۴۷ کمیسیون، حوزه نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری در مورد نحوه عضویت مشترکین تلفن همراه در سرویس های خدمات مبتنی بر محتوا حساسیت ویژه‌ ای دارد و درصورت مشاهده هرگونه عضویت ناخواسته مشترکین در اینگونه سرویس ها پیگیری های لازم را انجام می ‌دهد.

فلاح درباره عدم آگاهی مشترکین از عضویت در این خدمات بیان کرد:

بعضی پیامک ‌های دعوت به عضویت در سرویس ها با متن‌ های فریبنده و جذاب مانند شرکت در قرعه‌ کشی، شما برنده شدید، شارژ رایگان و … ارسال می ‌شود که در دوره‌ های گذشته در این پیامک‌ ها هیچ اشاره‌ ای به عضویت و محاسبه هزینه وجود نداشت و در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از مشترکین به این صورت برای دریافت خدمات عضو شده ‌اند.

در حال حاضر نحوه ارسال پیامک ‌های مربوط به خدمات به گونه ‌ای است که هزینه و روش لغو عضویت آن در هر پیامک ارسالی درج می‌ شود. در برخی برنامه‌ های رادیوئی و تلویزیونی داخلی و خارجی، سایت‌ های اینترنتی و سایر رسانه‌ ها با تبلیغات کاذب و گمراه ‌کننده مشترکین را به ارسال کد عضویت به سرشماره‌ های مورد نظر تشویق می ‌کنند که ممکن است از آن برای عضویت ناخواسته مشترکین استفاده شود.

فلاح در ادامه توضیحات خود در خصوص عضویت ناخواسته در خدمات ارزش افزوده پیامکی گفت:

مشترکین تلفن همراه در صورت مواجهه با چنین موردی می ‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.۱۹۵.ir یا تماس با سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات حوزه ICT به شماره ۱۹۵ شکایت خود را ثبت کنند تا از سوی معاونت نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری پیگیری و اقدام لازم انجام شود.

منبع:کلیک

 

 

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *