نسل جدیدی از عینک های هوشمند
در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کوالکام(Qualcomm) که در نمایشگاه سیایاس(CES) برگزار شد، گروه طراحی استرهات(Osterhout) از یک عینک هوشمند جدید با قابلیت پشتیبانی از سیستم عامل اندروید و قابلیت شارژ با تراشه اسنپ دراگون ۸۳۵ (Snapdragon) کوالکام رونمایی کرد که قابلیت شارژ گوشیهای پیشرفتهای نظیر سامسونگ گلکسی اس ۷ (S۷) یا گوگل پیکسل (Google Pixel) را داراست.
بعد از کوالکام، او دی جی (ODG) از دو ورژن از عینکهای هوشمند خود رونمایی کرد: آر ۸ (R-۸) و آر ۹ (R-۹). R-۸ برای مصرف کنندگان طراحیشده ولی R-۹ بیشتر رویکرد تجاری دارد. خبرنگاران برای امتحان این عینک پلاستیکی سیاه که جزو اولین وسایلی است که از اسنپ دراگون ۸۳۵ استفاده میکند، دور مدیران او دی جی جمع شدند.
ویژگی بارز این عینک هوشمند، قابلیت پشتیبانی از برنامههای واقعیت افزوده است که تصاویر دیجیتال از طریق لنزهای آن قابل مشاهده است و همچنین از واقعیت مجازی نیز پشتیبانی میکند. در قابلیت واقعیت مجازی، این عینک، کاربر را به دنیای دیجیتال میبرد. با استفاده از این عینک، میتوان عکس گرفت، ویدیوهای زنده پخش کرد و حتی ایمیلها را روی آن چک کرد.
این دستگاه، قدرتمندترین تلفن همراه در جهان است و تنها وسیلهای است که از اسنپ دراگون ۸۳۵ استفاده میکند. آر ۸ و آر ۹، آخرین پیشرفتها در زمینه ای آر (AR) هستند که به آنها واقعیت مخلوط هم گفته میشود. واقعیت مخلوط، از طریق هولولنز (HoloLens) توسط مایکروسافت پشتیبانی میشود.
این عینک، اولین عینک ای آر نیست که توسط او دی جی تولید شده است، اما آر ۸، اولین تحولی بود که این شرکت در بازار مصرف کننده ایجاد کرد. این عینک، یک میدان دید ۴۰ درجهای برای فرد فراهم میکند و وضوح واقعاً بالایی دارد و این امکان را برای شما فراهم میکند که فیلمها را از شرکتهای مختلفی نظیر فاکس قرن ۲۱ (st Century Fox۲۱) و چاینا موبایل (China Mobile) تماشا کنید.
آر ۹، میدان دید ۵۰ درجهای و کاربردهای ویژه تجاری دارد. کوالکام از تراشه اسنپ دراگون ۸۳۵ در سخت افزارهای مختلفی نظیر ابزارهای پوشیدنی، هواپیماهای بدون سرنشین (پهبادها) و اسپیکرهای (بلندگو) هوشمند استفاده کرده است.
اسنپ دراگون ۸۳۵، در جهت کوچکتر و کارآمدتر کردن این تراشه، از فرآیندهای جدیدی استفاده میکند و این امکان را به تولیدکنندگان میدهد که دستگاههای جمع و جورتری طراحی کنند. او دی جی قبلاً هم عینکهای هوشمند تولید کرده بود اما هیچکدام به این کوچکی نبود.
منبع ایتنا