معرفی متاتگ های مخصوص شبکه های اجتماعی
یکی از انواع متاتگ هایی که مدتیست مهم و همه گیر شده , متاتگ هایی مربوط به شبکه های اجتمایی می باشد .
وقتی کاربری قصد به اشتراک گذاری یک لینک از پست های وب سایت شما در شبکه های اجتمایی مانند Google Plus و یا Facebook را داشته باشد , آنجاست که این متاتگها برای شما نقش اساسی را ایفا می کنند .
شبکه های اجتماعی , مطالب مهم مربوط به آن لینک از وب سایت شما ( از جمله عنوان , توضیح مختصر , عکس , تاریخ انتشار و … ) را از روی این متاتگ ها برداشته و منتشر میکنند و در صورت عدم وجود این متاتگ ها , شکل ظاهری پست منتشر شده بسیار بد فرم و ناقص خواهد بود .
و اما آموزش :
متاتگ های OpenGraph :
<meta property="og:locale" content="fa_IR"> <meta property="og:image" content="http://اسکریپت.com/images/vms.jpg"> <meta property="og:type" content="blog"> <meta property="og:url" content="http://اسکریپت.com/page/1"> <meta property="og:site_name" content="اسکریپت دات کام"> <meta property="og:title" content="وحید مجیدی"> <meta property="og:description" content="بیوگرافی وحید مجیدی"> <meta property="og:see_also" content="http://اسکریپت.com/page/2">
og:local در این متاتگ باید زبان و کشور سایت خود را مشخص کنید . برای ایران مقدار را باید fa_IR باید درج کنید.
og:type در این متاتگ باید نوع وب خود اعم از وبلاگ یا سایت بودن آن را مشخص کنید . باید از کلمات انگلیسی یعنی blog و article و profile و … استفاده نمایید.
og:title در این متاتگ باید عنوان صفحه یا مطلب درج شود. باید تگ مربوط به (عنوان پست و صفحه) را در سرویس وبلاگدهیتان یا سیستم مدیرت محتوایتان را داخل این متاتگ وارد کنید.
og:description در این متاتگ توضیحات پست یا صفحه باید درج شود که مانند مورد قبل باید از تگ مربوط به سیستم مدیریت محتوا یا سرویس وبلاگدهی مربوط به توضیحات پست استفاد کنید.
og:url در این متاتگ باید آدرس صفحه جاری یا مطلب درج شود که مانند مورد های قبل باید از تگ مربوطه استفاده کنید.
og:site_name در این متاتگ باید عنوان کلی سایت خود را درج نمایید.
og:image در این متاتگ نیز باید ادرس تصویر شاخص صفحه یا همان مطلب مربوطه درج شود ، که همانند مورد های قبل باید از تگ مربوطه استفاده شود.
og:see_also در این متاتگ نیز میتوانید لینک پست مشابه یا پیشنهادی خود را درج نمایید.
متاتگ های Twitter Cards :
<meta name="twitter:card" content="summary_large_image"> <meta name="twitter:url" content="http://اسکریپت.com/page/1"> <meta name="twitter:title" content="عنوان پست جاری"> <meta name="twitter:description" content="توضیحات پست مربوطه"> <meta name="twitter:image:src" content="http://اسکریپت.com/images/vms.jpg"> <meta name="twitter:site" content="عنوان کلی سایت"> <meta name="twitter:creator" content="نام سازنده سایت"> <meta name="twitter:domain" content="http://www.اسکریپت.com">
twitter:card نوع لینک را در این متاتگ تعیین کنید . به صورت معمولی باید روی summary تنظیم گردد ولی میتوانید از مقادیر large یا image نیز استفاده نمایید.
twitter:title در این متاتگ باید عنوان صفحه یا مطلب درج شود. باید تگ مربوط به (عنوان پست و صفحه) را در سرویس وبلاگدهیتان یا سیستم مدیرت محتوایتان را داخل این متاتگ وارد کنید.
twitter:description در این متاتگ توضیحات پست یا صفحه باید درج شود که مانند مورد قبل باید از تگ مربوط به سیستم مدیریت محتوا یا سرویس وبلاگدهی مربوط به توضیحات پست استفاد کنید.
twitter:url در این متاتگ باید آدرس صفحه جاری یا مطلب درج شود که مانند مورد های قبل باید از تگ مربوطه استفاده کنید.
twitter:site در این متاتگ باید عنوان کلی سایت خود را درج نمایید.
twitter:image:src در این متاتگ نیز باید ادرس تصویر شاخص صفحه یا همان مطلب مربوطه درج شود ، که همانند مورد های قبل باید از تگ مربوطه استفاده شود.
twitter:creator در این متاتگ نام نویسنده پست را درج کنید .
twitter:domain در این متاتگ آدرس صفحه اصلی یا دامنه خود را درج نمایید .
متاتگ های Schema.Org و markup :
<meta itemprop="[pageType]" content="Blog"> <meta itemprop="name" content="عنوان پست جاری"> <meta itemprop="description" content="توضیحات پست مربوطه"> <meta itemprop="image" content="http://www.اسکریپت.com/page/1">
[pageType] در این متاتگ باید نوع وب خود را مشخص کنید . میتوانید از مقادیر Article و Blog و Book و Event و LocalBusiness و Organization و Person و Product و Review استفاده نمایید.
name در این متاتگ باید عنوان صفحه یا مطلب درج شود. باید تگ مربوط به (عنوان پست و صفحه) را در سرویس وبلاگدهیتان یا سیستم مدیرت محتوایتان را داخل این متاتگ وارد کنید.
description در این متاتگ توضیحات پست یا صفحه باید درج شود که مانند مورد قبل باید از تگ مربوط به سیستم مدیریت محتوا یا سرویس وبلاگدهی مربوط به توضیحات پست استفاد کنید.
image در این متاتگ نیز باید ادرس تصویر شاخص صفحه یا همان مطلب مربوطه درج شود ، که همانند مورد های قبل باید از تگ مربوطه استفاده شود.
پخش اختصاصی
آموزش و گرداوری : وحید مجیدی
سلام میشه راهنمایی کنید این کد ها را چه جوری باید در پردپرس وارد کنم