شارژر هندلی گجت ها
هميشه در هنگام وقوع حوادث طبيعي و يا طوفان هاي خيلي سخت امکان قطع برق وجود دارد ، براي اين گونه مواقع برنامههاي کاربردي فراواني در تلفن همراه يا تبلت خود ريختهايد تا در مواقع اضطراري، يا خارج از شهر به کمکتان بيايد؛ از قطبنما گرفته تا مسافت سنج و راهنماي کمکهاي اوليه و نقشههاي محيطي و ابزارهاي مبتني بر GPS. اما تمامياين ابزارها زماني که باتری گجت شما خالي باشد به هيچ دردي نميخورند. SOSCharger براي دسترسي سريع و راحت به برق براي شارژ مجدد اسمارت فون براي همين منظور طراحي شده است.
ابزاری که امروز معرفی میکنیم به شما اجازه میدهد تا در مواقع اضطراری و بحرانی و حتی خارج از شهر که کاربر دسترسی به برق شهری ندارد، گوشیهای هوشمند و سایر گجتهای خود را شارژ کنید. تنها کافی است کابل USB مخصوص این شارژر را به گوشیتان زده و دستهی آن را چند دوری بچرخانید؛ به همین سادگی!
شرکت SOS Ready که مقر آن در شهر سیاتل واقع در غرب ایالات متحده است پس از بروز طوفانهای متعدد در امریکا و عدم دسترسی میلیونها نفر به برق شهری برای چندین روز متوالی به فکر ابداع دستگاهی کوچک و ساده برای شارژ گجتهایی افتاده که امروزه هر کسی از آنها بهره میبرد.
این شارژر جیبی که SOSCharger نام دارد، برای تولید جریان الکتریکی از توان فیزیکی کاربر استفاده میکند. گفتنی است، این دستگاه که در داخل خود یک ژنراتور کوچک دارد، میتواند به کمک نیرویی که کاربر از طریق چرخاندن دستههای آن ایجاد میکند برق تولید کرده و با کابل مخصوص USB آن را به گوشی یا تبلت شما برساند.
این ژنراتور جیبی همچنین دارای یک باتری ۱۵۰۰ میلی آمپری از نوع لیتیوم – پلیمری است که با توجه به نوع گوشی تلفن همراهی که دارید با سه تا پنج دقیقه شارژ دستی، میتوانید پنج تا ۱۲ دقیقه انرژی لازم برای برقرار تماسهای ضروری را داشته باشید. در ضمن این شارژر دستی که هم قد و قوارهی تبلت آیپد اپل است، دارای نشانگرهای LED برای تعیین میزان شارژ و سطح باتری دارد.
شرکت SOS Ready که نخستین بار شارژر دستی SOSCharger را در نمایشگاه فناوری لاسوگاس (یا CES 2013) معرفی کرده، امیدوار است تا با جمعآوری ۲۷۰۰۰ دلار کمکهای مالی، بودجهی لازم برای آغاز تولید انبوه این دستگاه کاربردی را بدست آورد.
گفتنی است، آنها تاکنون با پیشفروشهای 35 دلاریشان نزدیک به 17000 دلار جمعآوری کردهاند.
دیگر محصولات کاربردی از این دست، شارژرهای خورشیدی هستند که هر چند میتوانند به رایگان از انرژی موجود در طبیعت و پرتوهای خورشید انرژی الکتریکی تولید کنند، اما قابلیت SOSCharger سرعت بالا و کاربری ساده در مواقع بروز بلایای طبیعی؛ شرایط اضطراری یا خارج از شهر است. از نقاط ضعف شارژرهای خورشیدی میتوان به کند بودن روند شارژ، عدم دسترسی دائمیبه نور خورشید، ظرافت و حساسیت بالای دستگاه و مواردی از این دست اشاره کرد.
منبع : گجت نیوز