جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


بانک های عامل تراکنش ناموفق

بانک مرکزی اعلام کرد: درصد ناچیز تراکنش‌های ناموفق ثبت شده عمدتا دلیل اختلال در سوئیچ سه بانک بوده و بر این اساس، تذکر لازم به این بانک‌ها داده شده است.

بانک مرکزی اعلام کرد: ایام پایانی سال جاری و نرخ افزایشی آن طی سالی که پشت سر گذاشته شد و نیز در مقایسه با ایام مشابه در سال گذشته، هم از نظر تعدادی و هم از منظر پاسخگویی و ارایه خدمت که موسوم به تراکنش موفق می باشد، رشدی بسیار چشمگیر و امید بخش را تجربه کرده است. به نحوی که از ابتدای سال تا ۱۵ اسفند ماه سال ۱۳۹۳، تعداد تراکنش های شتاب به بیش از ۱۳ میلیارد و شاپرک به بیش از ۱۴ میلیارد تراکنش رسیده است.


ضمن اینکه طی سال جاری، حداقل سطح کیفی خدمات الکترونیک بانک ها در خصوص تراکنش های موفق از ۹۵ درصد به ۹۷.۵ درصد ارتقاء یافته، این در حالی است که تراکنش‌های بین بانکی در ایام انتهایی سال ۱۳۹۳ رشد چشمگیری داشته و آمار عملیات در سامانه های شتاب و شاپرک نیز به بالاترین میزان خود رسیده است.
تعداد تراکنش های شبکه تبادل اطلاعات بین بانکی (شتاب) به رقم بی سابقه ۶۴ میلیون تراکنش طی یک روز و تعداد تراکنش‌های شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی (شاپرک) از ۷۶ میلیون تراکنش طی یک روز فراتر رفته است. (این آمار به صورت تجمیعی به رقم ۱۵۰ میلیون تراکنش طی روز چهارشنبه ۲۸ اسفندماه بالغ شده و نشانگر بالاترین حجم تراکنش در سامانه های شتاب و شاپرک درتاریخ سامانه های یاد شده می باشد.)
آن چه ذکر کوتاهی از آن شد، نشان از پایداری مطلوب شبکه های پرداخت الکترونیک در پایان سال داشته و باید اذعان داشت غالب مردم عزیز در کشور طی سال گذشته و نیز این ایام به راحتی و بدون مشکل خدمات مورد نظر خود را دریافت نموده اند. برای نمونه در بازه زمانی یکشنبه ۱۷ / ۱۲ / ۹۳ الی شنبه ۲۳ / ۱۲ / ۹۳ (روزهای پرباری شبکه) در شتاب به طور متوسط ۹۷.۷۱ درصد و در شاپرک ۹۸.۸۱ درصد تراکنش های موفق ثبت شده که بالاتر از کیفیت استاندارد حداقلی تعیین شده بوده و درصد ناچیز تراکنش های ناموفق ثبت شده عمدتا به دلیل اختلال در سوئیچ بانک هایی نظیر ملت، رفاه کارگران و تجارت بوده و بر این اساس تذکر لازم به این بانکها نیز داده شده است.
در کنار خدمات بی نظیر ارایه شده در شبکه بانکداری الکترونیکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی با در نظر گرفتن تمهیدات لازم به منظور کسب حداکثر رضایت مندی، رفاه مردم و ترویج پاسخگویی به آنها اقدامات زیر را در اولویت قرار داده است:

* راه‌اندازی میز امداد (Helpdesk) و اعلام شماره ۲۹۹۱۱ جهت دریافت شکایات و رسیدگی به مشکلات مردم
* معرفی نفرات کشیک حوزه IT شبکه بانکی از طریق سایت بانک مرکزی و اعلام شماره تماس آنها به منظور نظارت دقیق بر عملکرد دستگاه ها.
* آماده باش کامل شبکه شتاب و شاپرک به منظور نظارت بر کارکرد بهینه شبکه و ابزارهای بانکداری الکترونیک
* اعلام تلفن پیامگیر روابط عمومی بانک مرکزی (۲۹۹۵۴۸۵۵) برای دریافت شکایات مردمی و..

منبع:آی تی آنالیز

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *