جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


اینترنت پرسرعت برای گردشگران در ایران

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بسیاری از شهرهای ایران به نسل ۳ و ۴ تلفن همراه مجهز شده و گردشگران خارجی وقتی به ایران وارد می‌شوند، می‌توانند با جهان ارتباط اینترنتی پرسرعت داشته باشند.

اینترنت پرسرعت برای گردشگران در ایران

محمود واعظی در مراسم گرامیداشت روز جهانی جهانگردی که امروز دوشنبه (۵ مهر) در تهران برگزار شد، با بیان این‌که گردشگری از طریق فضای مجازی بهتر می‌تواند رونق داشته باشد، گفت: بر کسی پوشیده نیست که صنعت گردشگری برای دنیا اهمیت زیادی دارد و جزو دو صنعت بزرگ جهان محسوب می‌شود که اگر تا دیروز برخی کشورها به آن توجه داشتند، اکنون همه کشورها بر گسترش صنعت گردشگری اهتمام دارند.

او با اشاره به فضای جدیدی که پس از برجام حاکم شد، اظهار کرد: کاری به مخالفت‌های برخی با برجام ندارم، بحث آن هم اینجا نیست، ولی برجام می‌تواند صنعت گردشگری را در ابعاد مختلف توسعه دهد. اینکه سرمایه‌گذاران خارجی تمایل دارند در ایران هتل بسازند و تبلیغات علیه کشورمان کم شده و چهره‌ی ایران به واقعیت نزدیک شده، مشوق‌هایی است برای علاقمند کردن مردم جهان برای دیدن ایران.

ازدواج گردشگری و فضای مجازی
وی سپس با اشاره به تحولات فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان، از تشکیل کمیته مشترکی میان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و این وزارتخانه خبر داد و افزود: این کمیته چگونگی ازدواج گردشگری و فضای مجازی را پیگیری می‌کند. اتفاقی که در بسیاری از کشورها زودتر از ایران رخ داده است، اما در هر حال آغاز این حرکت در کشورمان را به فال نیک می‌گیریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سپس به ناکامی‌های صنعت گردشگری ایران اشاره کرد و گفت: با وجود رتبه‌ی جاذبه‌های ایران، به دلایل متعددی هنوز نتوانسته‌ایم به جایگاه واقعی خود از نظر جذب گردشگر دست یابیم. عایدی جهان از صنعت گردشگری ۱۵۰۰ میلیارد دلار و رتبه ایران به لحاظ داشتن جاذبه‌های گردشگری، پنجم دنیا است، حتی اگر یک‌درصد از درآمد جهان سهم داشته باشیم، باید به ۱۵ میلیارد دلار رسیده باشد، درحالیکه با این واقعیت فاصله داریم. هرچند آقای سلطانی‌فر گفته‌اند در برنامه ششم توسعه برای جبران این فاصله برنامه‌ریزی کرده‌اند.

وی سپس به زیرساخت‌های ارتباطاتی کشور پرداخت و افزود: درحال حاضر همه روستاهایی که بیش از ۱۰ خانوار جمعیت دارند، ارتباطات تلفنی دارند و بیش از ۲۲ هزار روستا، دارای ارتباطات اینترنتی هستند. چنین ظرفیتی می‌تواند در توسعه گردشگری این مناطق نقش مؤثری داشته باشد.

واعظی اضافه کرد: اگر برخی از این روستاهای ایران با چنین جذابیت‌هایی در خارج از کشور بودند، حتما گردشگران زیادی را جذب می‌کردند. هرچند من هم از وجود برخی از این روستاها هیچ اطلاعی ندارم، این همه مشهد رفته‌ام، اما از وجود روستایی که به “ماسوله خراسان رضوی” معروف است و در مسیر مشهد قرار دارد، اطلاعی نداشتم.

او سپس تاکید کرد: فضای مجازی در خدمت گردشگری کشور است و این وزارتخانه آمادگی هر نوع همکاری را با این سازمان دارد، بویژه اگر بتوان رسم‌ها، غذاها و صنایع دستی را از طریق فضای مجازی معرفی کرد.

واعظی همچنین با اشاره به توجه رییس‌جمهور به مراسم گرامیداشت روز جهانی جهانگردی، بیان کرد: اطمینان بخشیدن رییس‌جمهور به سرمایه‌گذاران، نشان می‌دهد که قرار است این خط در کشور حفظ شود و اینطور نیست که با رفتن یک مسؤول این نهضت خاتمه یابد.

منبع ایتنا

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *