جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


اپلیکیشن های فوق العاده ای که در Google Play نیست

گوگل پلی تنها مرجع دانلود برنامه‌ها نبوده و می‌توانید از ده‌ها مارکت خوب همانند آمازون اپ‌استور و یا حتی در نوع ایرانی آن مارکت جامع بازار نیز بهره ببرید.

اگرچه گوگل همواره آمار خیره‌کننده بیش از یک میلیون برنامه در فروشگاه نرم‌افزاری خود را به رخ می‌کشد اما هنوزهم برخی برنامه‌ها در این مرجع نرم‌افزاری شماره یک سیستم‌عامل اندروید وجود ندارند.

اپلیکیشن های فوق العاده ای که در Google Play نیست
با نگاهی به سیستم‌عامل‌هایی مانند ویندوزفون نیز شاهد قوانینی مشابه در مرجع نرم‌افزاری این سیستم‌عامل نیز هستیم حتی بعضا این قوانین در سیستم‌عامل ویندوزفون سخت‌گیرانه‌تر نیز می‌شوند اما استثناهایی نیز وجود دارند.

به عنوان مثال برنامه‌هایی مانند MetroTube که در سیستم‌عامل ویندوزفون از آن‌ به عنوان محبوب‌ترین رابط یوتیوبی یاد می‌شود در فروشگاه نرم‌افزاری به راحتی قابل دانلود است اما در سیستم‌عامل اندروید به علت امکان دانلود ویدئوها از یوتیوب، این برنامه از حضور در گوگل‌پلی منع شده است.

اما آیا این یک نقطه ضعف برای سیستم‌عامل اندروید محسوب می‌شود؟ با توجه به رایگان و متن‌باز بودن اندروید، گوگل پلی تنها مرجع دانلود برنامه‌ها نبوده و می‌توانید از ده‌ها مارکت خوب دیگر همانند آمازون اپ‌استور و یا مارکت‌هایی مانند GetJar، Slide Me و یا حتی در نوع ایرانی آن مارکت جامع بازار نیز بهره ببرید.

اگر بدانید به دنبال چه برنامه‌‌ای هستید، می‌توانید برنامه‌های محبوب خود را هرچند به دلایل مختلف در گوگل‌پلی وجود نداشته باشند بیابید. در زیر لیستی از برنامه‌های مهم و البته منع‌شده از حضور در گوگل پلی را از نظر خواهیم گذراند. با کلیک بر روی عنوان برنامه می‌توانید آن‌را دانلود کنید.

اپلیکیشن MIUI Music
این برنامه، نرم‌افزار پیش‌فرض موسیقی در گوشی‌های تولیدی شیائومی است. برندی که اگرچه در بیرون از آسیا محبوب نیست اما برنامه پخش موسیقی آن به شما این امکان را می‌دهد تا آهنگ‌ها را به طور رایگان بر روی گوشی خود دانلود کنید.

استفاده از MIUI Music تا حدودی شبیه استفاده از نسخه پولی Spotify است، با این تفاوت که شما برای دانلود آهنگ‌ها هیچ هزینه‌ای نمی‌پردازید.

اپلیکیشن Amazon Appstore
آمازون اپ‌استور، بزرگ‌ترین رقیب گوگل‌پلی است که حتی در کشور چین نیز رسما مورد استفاده قرار گرفته است. با ارائه نرم‌افزارهای روزانه آن هم به طور رایگان، این فروشگاه نرم‌افزاری، محبوب کاربران و توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری شده است.

اپلیکیشن TubeMate
مدت‌ها پیش برنامه TubeMATE در اندروید مارکت ( گوگل‌پلی امروزی) حضور داشت اما قوانین سخت‌گیرانه گوگل باعث شد این برنامه با توانایی دانلود ویدئوها از یوتیوب از حضور در گوگل‌پلی منع شود.

البته این بدان‌معنا نیست که TubeMate دیگر وجود ندارد. همچنان می‌توانید این برنامه را دریافت و از قابلیت دانلود موجود در آن بهره ببرید.

اپلیکیشن Dood’s Music Streamer
در جهانِ پخش آنلاین موسیقی معمولا با محدودیت‌ها، نیاز به ثبت‌نام، هزینه‌ها و دیگر مشکلات روبرو می‌شوید اما Dood’s Music Streamer به طور رایگان به شما این امکان را می‌دهد تا به پخش و دانلود موسیقی‌های مورد علاقه خود بپردازید و حتی آهنگ‌ها را برای پخش آفلاین با استفاده از کَش، مورد استفاده قراردهید.

اپلیکیشن AdAway
سیاست گوگل به گونه‌ای است که نمی‌تواند برنامه‌های سدکننده تبلیغات را تحمل کند. با توجه به اینکه بیشترین سود این شرکت از تبلیغات، حاصل می‌شود، این مسئله آنچنان هم دور از ذهن نیست.

البته این توصیفات بدان معنا نیست که هیچ راهی برای رهایی از تبلیغات موجود بر روی سیستم‌عامل اندروید وجود ندارد. AdAway گزینه‌ای ایده‌آل در این زمینه به شمار می‌آید.

اپلیکیشن Snes9x
Snes9x را می‌توان یکی از بهترین شبیه‌سازهای موجود برشمرد اما بنابه دلایلی گوگل این برنامه را از گوگل پلی خارج کرد. همانند برنامه‌های این‌چنینی همچنان می‌توانید این برنامه را دانلود و مورد استفاده قرار دهید.

اپلیکیشن Grooveshark
Groovshark یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های پخش موسیقی است اما بازهم بنابه دلایلی در گوگل‌پلی وجود ندارد. همچنان می‌توانید این برنامه را از وب‌سایت رسمی Grooveshark دانلود کنید و از موسیقی سراسر دنیا در قالب این برنامه لذت ببرید.

اپلیکیشن TV Portal
TV Portal مرجعی رایگان برای مشاهده هزاران فیلم و سریال تلویزیونی است. نقطه ضعف این برنامه نداشتن کیفیت اچ‌دی است اما مطمئنا این برنامه در لیست مشتاقان فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی قرار گرفته است.

منبع:فارنت

 

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *