افزایش ظرفیت تولید گوشی هواوی میت 10
هنوز مدت زیادی از رونمایی گوشی هواوی میت 10 نگذشته است که حالا خبر میرسد چینیها قصد دارند تولید این محصول را افزایش دهند.
این محصول برای اولین بار در تاریخ ششم اکتبر (14 مهر ماه) در کشور آلمان رونمایی شده بود و چند روز بعد در چین رونمایی شد. قیمت این محصولات در داخل بازار چین به نسبت نسخه اروپایی پایینتر بود. قیمت نسخه 64 گیگابایتی گوشی هواوی میت 10 با حافظه رم 4 گیگابایت 3899 یوان است. همچنین در ازای 4499 یوان میتوان نسخه 128 گیگابایتی گوشی Mate 10 را با حافظه رم 6 گیگابایت خریداری کرد. پیشفروش این گوشی بلافاصله پس از رونمایی آن آغاز شد و موجودی انبار کمپانی هواوی در زمان بسیار کمی خالی شد.
به نظر میرسد چینیها در محاسبات خود اشتباه کردند و میزان موجودی گوشی هواوی میت 10 به نسبت تقاضای بازار کمتر بوده است. حالا گفته میشود مسئولان چینی میزان تولید این محصول را 10 درصد افزایش دادهاند تا پاسخگوی تقاضای بالای بازار باشد. این آمار تقاضا آنچنان غافلگیرکننده نبود، چرا که Mate 10 هواوی طراحی بسیار زیبایی داشته و از چیپست قدرتمند کایرین 970 بهره میبرد. فروش این محصول از 17 اکتبر توسط فروشگاه VMall آغاز شد و چند روز بعد آمار پیشخرید کاربران از مرز 588 هزار گذشت. در نهایت این تعداد از موجودی انبارهای هواوی بیشتر بود و بسیاری از کاربران ناامید شدند.
آقای بروس لی، مسئول اصلی بخش گوشیهای هوشمند هواوی، در این زمینه اظهار نظر جدیدی داشته است. وی در پست خود در شبکه اجتماعی Weibo پیرامون تولید گوشی هواوی میت 10 صحبت کرده است. در ادامه متن پست آقای لی را میخوانیم:
میت 10 در مقایسه با مدلهای قبلی خود از فناوریهای جدیدی بهره میبرد و چرخه تولید خوبی داشته است. ویژگیهای این گوشی آنقدر خوب بوده است که متوجه شدیم میزان موجودی اولیه آن نتوانسته پاسخگوی نیاز بازار باشد و همین موضوع ما را غافلگیر کرد؛ بسیار شرمندهایم! در حال افزایش سرعت تولید این محصول و بهبود آن هستیم.
همانطور که خواندید، آقای لی از طولانیتر بودن پروسه تولید گوشی هواوی میت 10 گفته است. همچنین وی اعتراف کرد که هواوی انتظار این استقبال خوب از گوشی جدیدش را نداشته است. در نهایت بروس لی خبر از افزایش سرعت پروسه تولید این محصول داده است. دو نسخه پرو و پورش دیزاین از میت 10 نیز در تاریخ 15 نوامبر (24 آبان ماه) پیشفروش خواهند شد و احتمالا دوباره شاهد این کمبود موجودی باشیم.
منبع : گجت نیوز