جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


وقت هدر دادن در اینترنت

اشتیاق ما انسان‌ها به اینترنت چنان افزایش یافته است که استادی به نام کنت گولداسمیت در آمریکا اعلام کرده درسی به نام «وقت هدر دادن در اینترنت» را شروع خواهد کرد. قرار است 15 دانشجو در دانشگاه پنسیلوانیا هفته‌ای سه ساعت درون اتاقی ساکت بنشینند و چیزی غیر از تلفن ‌همراه هوشمند و خط وای‌فای در اختیار نداشته باشند. در پایان هم دانشجویان باید بر اساس افکار و تجربه‌های‌شان پروژه‌ای ارایه دهند. کنت گولداسمیت می‌گوید: پرسه زدن‌های بی‌هدف و وب‌گردی شهودی در این درس اجباری است.

وقت هدر دادن در اینترنت

وقت هدر دادن در اینترنت به اوج خود رسیده است. وب در میان تمام عوامل برهم‌زننده حواس در محیط کار، بیش از همه باعث افت بهره‌وری می‌شود؛ به طوری که یک‌سوم کارمندان سراسر جهان قبول دارند که روزی دو ساعت را صرف پرسه زدن در اینترنت می‌کنند. وبگاه‌های شبکه‌ اجتماعی بزرگ‌ترین دزد وقت کارکنان هستند. وبگاه تامبلر حدود نیمی از این وقت را به باد می‌دهد و سهم توییتر یک‌پنجم است. از همه بدتر آنکه این وبگاه‌ها مدام در حال بزرگ‌تر شدن هستند. بیش از 1/1 میلیارد کاربر فعال فیس‌بوک روزی 350 میلیون عکس در آن بارگذاری می‌کنند و هر دقیقه بیش از 100 ساعت فیلم به یوتیوب اضافه می‌شود. اینترنت بر سراسر زندگی‌مان سایه ‌افکنده است؛ آهسته آهسته اما توقف‌ناپذیر.
حالا که وقت هدر دادن در اینترنت آن قدر اهمیت یافته که جزو دروس دانشگاهی شده است، بد نیست شماری از روش‌های وقت هدر دادن در اینترنت را بشناسیم.

1. بازی کردن در گوگل
برای هدر دادن عمر فقط کافی است از صفحه‌ این جست‌وجوگر دور نشوید. امکانات نهفته و جنجالی گوگل زیاد است، مانند وارد کردن عبارات زیر در قسمت جست‌وجو:
do a barrel roll (چرخاندن 360 درجه‌ای صفحه‌ گوگل)، tilt (کج کردن صفحه‌ گوگل) و دیدن بمب‌های گوگلی با استفاده از گزینه‌ I’m feeling lucky که گاهی نتایج مضحکی دارد.

2. انتخاب «می‌پسندم» برای مطالب فیس‌بوکی
انگشت شست رو به بالای فیس‌بوک نشانه‌ غایی دوستی در روزگار نوین است؛ کاری که جای گفت‌وگوی رو در رو، پیام‌های خصوصی و حتی گذاشتن مطلب گاه‌بی‌گاه در صفحه‌های فیس‌بوک را گرفته است. وقتی می‌توان برای تازه‌ترین عکس همکلاسی قدیم در فیس‌بوک علامت می‌پسندم را زد، دیگر چه نیازی است که گوشی را برداریم و به او زنگ بزنیم؟ البته دردسرهایی هم دارد و گاهی کسانی که حوصله‌شان را نداریم در فضای مجازی دچار زحمت‌مان می‌کنند.

3- پرسه زدن در شبکه‌های اجتماعی
در ساعات آخر شب هیچ کاری بهتر از پرسه زدن در میان مطالب و عکس‌های دوستان در توییتر، اینستاگرام، وایبر و غیره نیست. این‌گونه به چیزهایی پی می‌بریم که هیچ‌وقت نمی‌دانستیم یا دوست نداشتیم بدانیم؛ تنها بدی این کار هم این است که انتهایی ندارد.

4- گوگل‌ارت و تماشای خیابان‌ها
همانند پرندگان، از بالا به خانه‌ دوست و همکاری نگریستن همیشه خوشایند است. دیدن استخر شنایی در وسط باغ، مهتابی و غیره. به‌تازگی به دام انداختن سارقان در خیابان‌ها هم به این بخش اضافه شده است.

5. تماشای فیلم در یوتیوب
فیلم‌های پرشماری را می‌توان به رایگان در اینترنت تماشا کرد، از فیلم‌های حیات وحش گرفته تا انواع فیلم‌های بیهوده. می‌توان کل روز را با تماشای فیلم در یوتیوب هدر داد.

6. بازی‌های وقت‌تلف‌کن
اینترنت پر از انواع بازی‌های دیجیتالی وقت‌تلف‌کن است. حتی وبگاهی طراحی کرده‌اند که بازی‌ها را به‌صورت فایل‌های اکسل یا ورد جلوه می‌دهند، به‌گونه‌ای که دیگران فکر کنند داریم کار می‌کنیم نه بازی.

منبع:عصرارتباط

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *